Viernes, 31 de Octubre de 2025

Actualizada Viernes, 31 de Octubre de 2025 a las 13:12:21 horas

Tienes activado un bloqueador de publicidad

Intentamos presentarte publicidad respectuosa con el lector, que además ayuda a mantener este medio de comunicación y ofrecerte información de calidad.

Por eso te pedimos que nos apoyes y desactives el bloqueador de anuncios. Gracias.

Continuar...

Viernes, 29 de Noviembre de 2019 Tiempo de lectura:

Manu Llorens, premi a la cocteleria d'autor al III Torneig 'El gran bar bartender'

L'onder, de Druida Bar-Drinks, aconsegueix el tercer premi a Dénia

[Img #38221]L’onder Manu Llorens, bartender i propietari del Druida Bar&Drinks, torna satisfet del III Torneig ‘El gran Bartender’ que es va celebrar a Denia la passada setmana. Llorens va aconseguir emportar-se el bronze a la cocteleria d’autor i el reconeixement a aquesta important competició. A la trobada es van donar cita els millors bartenders de La Marina, una zona en la que la cocteleria està en plena efervescència.


“Va ser una marca la que em va avisar per a participar i ha hagut molt de nivell, però el fet de acudir amb amics i companys és un valor afegit”, comenta Llorens sobre l’ambient de companyonia i camaraderia que es va respirar durant el torneig.

 

Cocteleria d’autor

Segons explica el propietari del Druida, la cocteleria d’autor a la competició va tractar d’elaborar begudes de qualsevol modalitat i de creació pròpia de cada bartender.

 

L’ànima del còctel

Per a Manu Llorens els conceptes bàsics de la cocteleria estan clars, i és que per a ell cobre especial rellevància el treball en equip, la companyonia i el pilar principal de la família.


Amb el seu tercer premi, es mostra content pel reconeixement davant de professionals del sector, a més a un lloc on es treballa tant la cocteleria com La Marina. “És molt gratificant”, en paraules del bartender onder creador d’esta nova beguda.
 

'Arraps i carícies'

[Img #38222]

El còctel amb el que Manu Llorens es va emportar el tercer lloc a la classificació ha estat batejat amb el nom de ‘Arraps i carícies’, una denominació que pretén posar de manifest els contrastos que es descobreixen al paladar amb cada glop.


Es tracta d’un còctel refrescant resultat d’una fusió entre pinya colada y caipirinya. El punch d’aquesta beguda d’autor resideix en la seua força i el sabor punxant que li atorga la cachaça, la nota refrescant de la llima i la part més natural i fruital amb la pinya i el mango, a més de la nota dolça i untosa del puré de coco.
 

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
216.73.216.87

Todavía no hay comentarios

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.